Jeg/Vi ønsker å si opp vår avtale med Digitale Medier 1881 AS.

Avtalen som er inngått mellom din bedrift og Digitale Medier 1881 AS er en avtale mellom to bedrifter. Vi henviser til kjøpsloven som sier at angrefristloven ikke gjelder for avtaler inngått mellom to næringsdrivende.

Det er altså ikke mulig å angre seg eller si opp allerede inngått avtale, men hvis inneværende avtale ønskes sagt opp ved neste mulighet, sender du en oppsigelse til e-post: post@1881.no

Vi velger og å vise til våre avtalevilkår.