Kollektivtrafikk

Som et alternativ til vanlig veibeskrivelse for bil tilbyr vi nå et kollektivt alternativ når du lager en veibeskrivelse til en person eller et firma.

photo_4.PNG   photo_1.PNG   photo_2.PNG   photo_3.PNG

Den kollektive reiseruten kan nås fra detaljsiden til en spesifikk oppføring eller fra en veibeskrivelse, og tar utgangspunkt i din nåværende posisjon. Reiseruten gir deg alternativer ut i fra hvilke ruter som tidligst når målet og ikke nødvendigvis de første avgangene eller den korteste reisetiden.

Når du har valgt å reise kollektivt til en oppføring eller adresse vil du dersom det er flere forskjellige reisealternativer presenteres med disse. Fly og taxi er ikke ansett som kollektivtrafikk i vår løsning selv om dette i noen tilfeller vil være det raskeste eller enkleste.

Ved å velge et reisealternativ vil du få opp en detaljert liste over de forskjellige etappene i reiseruten, inklusive ikoner som illustrerer hvilke kommunikasjonsmidler som må benyttes for det aktuelle alternativet. de stende du må gå får å nå en holdeplass eller målet ditt. Gangavstander er omtrentlige og kan oppleves som unøyaktige.

All ruteinformasjon, reisealternativer og – tider er levert av rutebok.no. 1881 fraskriver seg ethvert ansvar ved eventuelle feil.