Hvorfor er det forskjeller på oppføringene mine hos Opplysningen® 1881 og Gule Sider®?

Opplysningen AS (Opplysningen® 1881) og Eniro Norge AS (Telefonkatalogen™ og Gule Sider®) er to adskilte selskap uten tilknytning til hverandre, og som derfor opererer med to forskjellige databaser. Forskjeller i basene oppstår f eks ved at personer og bedrifter ikke formidler/publiserer samme informasjon i alle kanaler, eller som følge av ulike avtaler med forskjellige operatører om kjøp av data. Hos Opplysningen® 1881 kan du både som privatperson eller bedrift, uavhengig av tele-operatør selv velge hvordan du registrerer basis- eller tilleggsinformasjon i våre databaser.