Hvordan kan jeg stoppe mitt mobilsøkabonnement?

Du stopper ditt Mobilsøk abonnement ved å sende en SMS med kodeord STOPP MOBILSØK til 1881.  Selve applikasjonen vil fysisk fremdeles være på telefonen din. Du kan når som helst slette applikasjonen. Du kan starte ditt Mobilsøk abonnement igjen ved å starte applikasjonen og utføre et søk.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    leif olav cook

Blir forbanna når eg ikkje har lastet ned Appen: "Opplysningen 1881 Mobilsøk" og dere tar betaltfor den, eg har sendt inn STOPP MOBILSØK til 1881, men dere fortsetter og å ta betalt for den!

Eg har ikkje installert denne Appen, den berre dukket opp!!

Kan ikkje slette Appen, er ikkje avinstaler knapp der, ser mange som han skrevet det samme på "Play butikk" for android.

synest at dette er unødvendig av derre!

SVINDEL!!

• Avatar
    Åsa Levina Andersson

Hei og takk for din henvendelse. Vi beklager sen tilbakemelding på denne.

Selve applikasjonen kan være pre-installert på mobiltelefonen fra noen forhandlere, slik at ikonet ligger inne sammen med andre applikasjoner. Den må dog manuelt aktiveres av bruker og vil ikke starte av seg selv.

Aktiverer bruker applikasjonen, kan abonnementet alltid stoppes ved å sende kodeord STOPP MOBILSØK til 1881. Abonnementet blir da ikke fornyet ved utløp.

Vi har også tatt kontakt per mail for å innhente mer informasjon, slik at vi kan se nærmere på saken i dette tilfelle.

Mvh. Kundeservice, Opplysningen 1881

• Avatar
    Bjørn Lindebrekke

Ser at dere har samme taktikk fortsatt. Den 7. juli sendte jeg STOPP MOBLISØK til 1881 og får  en melding tilbake med info om hvordan melde av de ulike tjenestene dere har. Ikke noe bekreftelse på at avmeldingen er ok. Tenkte da at det var vel slik det skulle være, men fikk ny sms idag om at jeg var blitt belastet for enda en ny måned. Sendt på nytt meldingen STOPP MOBILSØK og får samme sms som sist. Stoler nå ikke på at abonementet faktisk er stoppet.

Dette er ikke bra :(

Om dere vil svare meg på denne - send e-post til bl(alfakrøll)proviso.no