Hvorfor kan jeg ikke se hvem som ringer før jeg svarer?

Apple har dessverre ikke støtte i iOS for at en applikasjon kan se hvilket nummer som ringer og vi får derfor ikke slått opp ukjente nummer ved innkommende anrop slik man har muligheten til på andre plattformer. Henholdsvis Android, Symbian og Windows Mobile. Dette vil selvfølgelig bli vurdert tilgjengeliggjort om det i fremtiden skulle bli teknisk mulig.

Var denne artikkelen nyttig?
1 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    William Sæter

Er dette endret med siste iOS-versjoner?

• Avatar
    Caroline Myhre

Hei William.

Nei. Apple har dessverre fortsatt ikke støtte for dette.

Ha en fin dag.

• Avatar
    Roger kristoffersen

Hei. Vil det komme i nær framtid, at vi kan se hvem som ringer med iphone?

• Avatar
    Frank Barkenes

Hei Roger.

Apple har ikke gitt noen signaler for at dette vil bli tilgjengelig for iPhone dessverre. Det jeg derimot kan garantere er at dersom det blir mulig for iPhone, så kommer denne funskjonaliteten til å bli implementert umiddelbart i vår app :)

• Avatar
    Jan Torolv Herstad

Vi skriver nå 2015 og versjon 9 av IOS er på trappene. Noe nytt å forvente på dette tema nå?

• Avatar
    Frank Barkenes

Hei Jan

Det ser ikke ut som dette kommer til å komme i iOS 9 heller dessverre. Apple kommer til å tilby noe liknende selv men gir ikke eksterne applikasjoner tilgang til inngående anrop. Se forøvrig https://www.apple.com/ios/ios9-preview/#gallery-siri-assistant