Hva er Telefonselger varsel?

En del personer ønsker ikke å motta telefoner fra telefonselgere og markedsundersøkelsesbyråer. Vi har identifisert en del slike aktører (50 stk) og samlet de i en og samme liste under navnet “Varsel: Telefonsalg”. Hver gang en aktør som ligger inne på listen ringer deg vil dette vises og du vet i forkant hvem som ringer og kan selv velge om du vil ta eller avvise samtalen. Bruker må selv oppdatere listen ved å gå inn i applikasjonen og benytte tjenesten. Telefonselger varsel listen finner du ved å klikke på “tannhjulet” som er plassert øverst til høyre på forsiden.