Kan jeg overføre en kjørerute fra 1881 appen til en ekstern navigasjonsapp?

Hvis du har installert en ekstern navigasjonsapplikasjon, har du mulighet til å overføre ”FRA” og ”TIL” punktet i din kjørerute. Klikk da på valget ”Naviger hit” på ”Detaljer siden” på en oppføring. Vi har støtte for følgende eksterne navigasjonsapper: ”Native” kartapplikasjon som du har på din telefon, TomTom, Google Maps og Navigon.