Hvor er kartene fra?

I appen er det kart for Norge. Vi har valgt å introdusere de beste kartene som er i markedet hva gjelder kvalitet og dybde, og som bruker har du tilgang til ordinære kart, flyfoto og hybrid. Du kan zoome deg helt ned til tomtegrensenivå og se svært gode detaljer på bygningene/hus. Leverandør av kart er Norkart AS. Du kan generere veibeskrivelse fra egen posisjon og få opp ruten i tekstform og via kartet.