Hvor er anropslisten/historikken på samtaler?

Anropslisten kan du finne på flere ulike måter. Appen installerer to ikoner/samkjørte programmer, og via ikonet “Telefon” vil du alltid komme direkte inn i telefonens anropsliste/ringeliste. Denne gir deg oversikt over både innkomne og utgående samtaler, med oppdatert informasjon fra 1881s database. Sammen med anropslisten finner du også favoritter og kontakter, samt funksjonaliteten Timeout (Se spørsmål; Hva er lydløs timeout?). Du finner også anropslisten ved å klikke på ikonet 1881 Gratis og velge Ring eller sjekk anrop fra appens forside.